WATSON DI SEBELAH PAPPARICH MENAMBAH SERI BANDAR BARU BANGI

Watson baru dibuka di Bandar Baru Bangi bersebelahan dengan Gio Fabric dan berdekatan dengan Restoran Papparich seksyen 9 Bandar Baru Bangi.

Bertambahlah tarikan ke Bandar Baru Bangi yang dikenali dengan trademark Bandar ilmu.  Biasanya kursus-kursus di adakah di sekitar kawasan Bandar Baru Bangi.

Apa lagi senanglah lepas ni nak beli barang-barang keperluan farmasi,  kosmetik, toiletries dan barang-barang cute dan memudahkan juga pengunjung-pengunjug yang menyewa hotel atau menginap di homestay sekitar Bandar Baru Bangi ini.

Evosoho mall SINI yang berdekatan juga dijangka siap tidak lama lagi.

Yang best pi kedai Watson ni guna Watson kad dan ada touch n go.

Selain dari kedai Watson di sebelah Restoran Papparich ini ada juga sebuah lagi Watson di Bangi Gateway.

Sesiapa yang bercuti dan menginap di hotel-hotel berdekatan bolehlah singgah dan tak perlu susah-susah jika tiada toiletries, barang keperluan tertinggal atau sekadar mencari ubatan over the counter (OTC) samada hotel berbintang seperti hotel Bangi Putrajaya atau Hotel Tenera SINI ataupun rumah inap atau hotel  badget seperti Hotel Arina SINI, Hotel Amani, Best View Hotel atau Hotel 101 berdekatan dengan Menate, Genius Aulad dan Norunnuha Sdn BhdUntuk panduan lokasi sila klik link dari laman sawang WATSON di SINI.

Ulasan

  1. very convenient to have WATSONs nearby... I love shopping for my things at WATSONS

    BalasPadam

Catat Ulasan